Home

NIET VERGETEN :

                                  komende vrijdag 7/12 :

                           afhalen van wafels en truffels !

__________________________________________________________

________________________________________________________

Beste leerlingen, ouders en sympathisanten,

 Als school vinden we het belangrijk om de leerlingen mee voor te bereiden op het zich veilig verplaatsen. In de klas bespreken we met de kinderen de risico’s en de gevaren van het verkeer. Wij kiezen ervoor de schoolomgeving op een meer milieuvriendelijke en veiligere manier bereikbaar en leefbaar te maken. Jullie toch ook?

Op vrijdag 21 september gaven we de aftrap met de STRAPDAG. Vele kinderen van onze school deden deze dag al een goede inspanning door te voet of met de fiets naar school te komen.

Wij doen ook mee aan de tweede verkeerscampagne van het Octopusplan. FLITS wil de school helpen om het autoverkeer in de winter terug te dringen en aandacht te geven aan zichtbaarheid en verantwoordelijk verkeersgedrag.

FLITS start na de herfstvakantie en loopt tot aan de krokusvakantie. Tijdens deze periode sparen we voor stempels op de schoolposter.
We vragen ouders om tijdens deze periode minimum 1 keer per week te voet of met de fiets te komen met extra aandacht voor zichtbaarheid  (fietslicht, fluohesje…).  Zo sparen de kinderen stempels. De stempelcontroles worden niet aangekondigd en herhalen zich een paar keer. Verder zijn er zowel acties naar kinderen, maar ook naar ouders toe.

Het oudercomité engageert zich mee in het octopusverhaal en organiseert een winterwandeling op vrijdag 23 november 2018. Een uitnodiging volgt nog.

_____________________________________________________

_______________________________________________________

_________________________________________

DOEN MEE !! Kom in uniform naar school !

______________________________________________________________

Ook wij deden mee ! Elk kind heeft HET RECHT op onderwijs !

!! BEDANKT AAN ALLE LEERKRACHTEN VOOR HUN GROTE INZET ELKE DAG !!

______________________________________________________________

WIJ DOEN MEE ! 

KOM op vrijdag 21 SEPTEMBER met de FIETS of STEP naar school ! Wij zorgen voor een COOL parcours !

__________________________________

DAG  VAN  DE  SPORTCLUB

Heel wat kinderen zijn aangesloten bij een sportclub. Op 19 september mocht iedereen in zijn favoriete sportkleren naar school komen.